Info

Ninos kompis Olivia. Spoken word, estradpoesi och poetry slam

Nino Mick och Olivia Bergdahl är svenska mästare i poetry slam och poddar om spoken word, i Sverige och internationellt. Hur kan talad litteratur översättas? Vilka är likheterna mellan att ha sex och stå på scen? Hur många gånger om året har Olivia sin lake blue shiny metallic unisex catsuit som scenklädsel? Vi har en feministisk och transaktivistisk analys av spoken word. Vi står upp för det talade ordet i bokdominansen. Vi söker oss själva men hittar endast på.
RSS Feed
Ninos kompis Olivia. Spoken word, estradpoesi och poetry slam
2016
June
May
April
March
February
January


2015
December


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Dec 14, 2015

Hej! Välkommen!
Imorgon tisdag den 15 december 2015 är dagen då vi släpper första avsnittet av Ninos kompis Olivia, en ny podd om estradpoesi, spoken word och Poetry Slam. Vi är Nino Mick och Olivia Bergdahl, estradpoeter tillika svenska mästare i Poetry Slam.

Hur kan talad litteratur översättas? Vilka är likheterna mellan att ha sex och stå på scen? Hur många gånger om året har Olivia sin lake blue shiny metallic unisex catsuit som scenklädsel?

Vi har den feministiska, transradikala analysen av spoken word-Sverige. Vi står upp för det talade ordet i bokdominansen. Vi söker oss själva men hittar endast på.

Vi hörs!

0 Comments
Adding comments is not available at this time.